runeg-bilde

Jeg husker Saga Landhandleri på Harpefoss.

Der kunne man få det meste, på en eller annen måte, og med personlig vri. Det synes jeg er en god oppskrift.

Jeg liker jo å drive med litt av hvert.

Så velkommen til Rune G’s Landhandel.

Borgernes toalettbehov

Det er de merkeligste ting som kan bli diskutert i Oslo bystyre, ordfører.
Lite ante jeg, da jeg begynte med politikk drøyt halvveis ut i forrige århundre, at jeg en vakker aprildag i 2013 skulle være med å diskutere toalettbehovet hos byens borgere. Eller mer presis, forholde meg til de borgerlige partienes krav om å kartlegge det de åpenbart mener er et uklart behov.
Vi sosialdemokrater er på det rene med dette behovet. Det er der. For egen del er behovet stabilt, med ubetydelige variasjoner gjennom året.
Ordfører. Dette er politikk på sitt dummeste. Vi trenger ikke å kartlegge noen verdens ting om toalettbehovet i byen. Det er bare å sette i gang. Behovet er universelt. Det gjelder alle. Det gjelder overalt. Hele bystyret vet selvsagt det, innerst inne. Når de likevel skyver løsningene ut i tid, er det trenering. Oslos toalettsituasjon er blant det dårligste i Europa. Det burde være marsjordre god nok.
Til slutt et ørlite spørsmål, i ekte nysgjerrighet. Hvordan er det egentlig byrådet gjør det når de skal kartlegge Oslo-borgernes toalettbehov?

Facebook
Kontakt

Mobil:
924 05 615

E-post:
rune@runeg.no